#Абонирайте се! „Икономика“ идва лесно при вас!

Специално предложение от Доби Прес

#Абонирайте се! „Икономика“ идва лесно при вас!
540 ~ 2 мин. четене

В условия на домашен офис и извънредни мерки, най-лесният начин анализите и полезните четива в печатна форма да дойдат при вас, е да имате абонамент.

Предлагаме ви задълбочена и синтезирана информация за най-актуалното в света на финансите и бизнеса, технологиите, иновациите и предпримачеството.

Новият ни брой е на пазара от понеделник, 23 март.

Основната тема е посветена на "Двете Българии" - на българите във и извън границите на страната и как тези, които избраха да се реализират в чужбина, може да намерят стимули да се върнат у дома.

Обществото ни е разделено на две и по друга особено важна тема - трябва ли България да следва курса към еврото, или да стоим в „чакалнята”. Мнения по въпроса споделят  водещите експерти доц. д-р Красен Станчев, доц. Григорий Вазов и Стоян Панчев.

Лице на корицата ни е Оливие Маркет – президент на Ей И Ес България и на Американо-българската търговска камара. Той коментира бизнес средата и перспективите през енергийния отрасъл на фона на устрема на ЕС към по-зелено бъдеще.

В броя ви очакват срещи с изобретатели, предприемачи и мениджъри в сферата на финансите, търговията, изкуствения интелект, агробизнеса и изкуството.

Абонаментът за сп. "Икономика" идва със специално предложение от "Доби Прес" - (55 лв. за годишен абонамент и 35 лева за оставащите 4 броя до края на 2020 г.).

Може да се абонирате по имейл abonament@dobipress.bg или на телефон на 02/963-30-81.

Списание "Икономика" излиза с 6 пъти в годината и е единствената бизнес медия у нас, която се издава на два езика - български и английски. Освен актуалното издание през март, предстоят ни издания през май, юли, септември и ноември.

Приятно четене!

Коментари: 0