Acer показа най-тънките лаптопи

Продажбите започват от септември

Acer показа най-тънките лаптопи
4352 ~ 1 мин. четене
Два нови ултратънки лаптопа с Windows 10 представи Acer в навечерието на старта на технологичното изложение IFA 2016 в Берлин. Устройствата са кръстени с имената Swift 7 и Spin 7, а дебелината им е съответно 9.99 мм и 10.92 мм, коeто ги прави по-тънки дори от Apple MacBook, пише Digital.bg.

Единствените портове, които ще откриете в тях са USB Type-C 3.1 конектори и класическия 3.5-милиметров аудио жак, като двата модела работят под управлението на Windows 10.

Acer Spin 7

Spin 7 е атрактивен модел с 14-инчов сензорен дисплей с технологията IPS и Full HD резолюция. Моделът представлява хибрид между таблет и лаптоп, като е в състояние да работи в четири различни режима: Laptop, Stand, Tent и Tablet. Устройството се захранва от новите Intel Kaby Lake процесори и може да се конфигурира с 256GB SSD дискове и до 8GB оперативна памет. Според официалните данни батерията на Spin 7 предлага максимум осем часа време за работа с едно зареждане. Компанията ще стартира продажбите му на пазара през септември на цена от €1080. 

Аcer Swift 7

Swift 7 е ултратънък модел с 13.3-инчов IPS дисплей, който поддържа Full HD резолюция с допълнителна клавиатура и голям тракпад. Eлегантният дизайн се дължи на алуминиевия корпус и ще е достъпен за потребителите в черен и златен цвят. Teхническите спецификации се допълват от Kaby Lake процесори, 256GB SSD дискове и 8GB RAM. Батерията осигурява до девет часа с едно зареждане, като Swift 7 ще се продава от септември за €900.
Коментари: 0