Aladin Foods отвори първи франчайз обект

За 4 години компанията е увеличила годишния си оборот повече от пет пъти

Aladin Foods отвори първи франчайз обект

Aladin Foods отвори първия си франчайз обект за бързо хранене след стартирането на франчайз програмата на компанията през февруари 2016 г. За изграждането и оборудването на обекта, който се намира в центъра на Асеновград, франчайз партньорът е вложил над 150 хил. лв. Размерът на първоначалната инвестиция в един франчайз обект се определя от големината му и от разнообразието от предлаганите продукти. Според категоризацията на Aladin Foods, обектът в Асеновград е среден формат и осигурява 14 работни места.

Асеновград е тринадесетият град, в който веригата стъпва. „Още докато бях студент, се хранех в заведенията на Aladin Foods. През годините виждах бързото развитие на компанията – откриваха нови и нови обекти, които обаче не бяха като другите заведения за бързо хранене. Всичко в обектите е на много високо ниво – храната, персоналът, хигиената, самата визия на обектите. Това е и причината да реша да отворя франчайз заведение с марката Aladin Foods. То вече се превърна в предпочитано място за хранене в града.“ – това каза Веско Димитров, собственик на франчайз обекта в Асеновград.

Aladin Foods е най-динамично развиващата се българска компания в областта на fast food бизнеса. За периода от 2010 г. до 2014 г. Aladin Foods е увеличила годишния си оборот повече от пет пъти. Само за миналата година реализираният оборот е над 30 млн. лева, сочи счетоводната справка на дружеството. През 2015 г. фирмата инвестира над 3 млн. лева в разширяване и обновяване на производствените си бази – транжорна за пилешко месо в гр. Съединение (Пловдив), фурна за арабски хляб, цех за обработка на картофи и цех за производство на сос в с. Цалапица (Пловдив). 

В базите се използват най-добрите производствени практики и се работи с най-модерните технологии, за да се осигури най-високо качество на произвежданите храни. Дружеството разполага и със собствен логистичен център, който обслужва веригата обекти и дистрибуцията за външни клиенти. По настоящем в дружеството работят повече от 870 служители, като броят им непрекъснато се увеличава заради бързите темпове, с които компанията расте.

Коментари: 0