Amazon пусна облачна електронна поща

Тя е за корпоративни клиенти

Amazon пусна облачна електронна поща
244 ~ 1 мин. четене
Amazon пусна официално облачна услуга за електронна поща WorkMail. Тя е предназначена за корпоративни клиенти и с нея компанията ще конкурира Google и Microsoft, предлагащи такъв тип услуги.

WorkMail е с вградена поддръжка на Microsoft Outlook за Windows и Mac и на популярни корпоративни решения като Microsoft Active Directory. Освен това лесно ще могат да се включват устройства под управление на iOS, Android, Amazon Fire и Windows 10 Mobile, пише TechNews.

От компанията обясняват, че WorkMail е управляемо облачно решение за работа с електронна поща и календари, което може да се ползва от персонални компютри и мобилни клиенти.  Работата с приложението не изисква покупка на допълнителен хардуер и софтуер или лицензи. Потребителите ще получат функции като контрол на местоположението, сигурност, кодиране на съхраняваните данни, сканиране на писмата за вируси и спам филтър. Те ще плащат за създадените от тях пощенски кутии. 

Amazon ще предложи 30-дневен тестов период, в продължение на който до 25 потребители могат да създадат свои пощенски кутии. Цената ще е 4 долара на месец с включени свободни 50 GB, уточняват от компанията. 
Подкрепи Economic.bg