Арт вечер на добродетелите ще осигури подкрепа на над 400 деца и семейства

Събитието се организира от фондация \"За нашите деца\"

Арт вечер на добродетелите ще осигури подкрепа на над 400 деца и семейства

Най-голямото благотворително събитие на фондация "За нашите деца" Арт вечер на добродетелите ще осигури нужната подкрепа на над 400 деца и семейства в труден за тях момент. Средствата, събрани от събитието, ще осигурят на децата развитие в семейна среда, в която те ще могат да разгърнат своя потенциал. 

Арт вечер на добродетелите ще се проведе на 4-ти октомври от 19:00 часа в емблематичната зала на Национална галерия "Квадрат 500". Вечерта ще бъде посветена на изкуството. Повече от 70 изящни творби на над 30 световноизвестни майстори на четката очакват гостите. Събитието се провежда с подкрепата на "Софийска вода" АД, адвокатска кантора „Пенков - Марков и партньори“ и „Артекс Инженеринг“ АД, 

"Получените средства от Арт вечер на добродетелите ще посветим на развитието и разширяването на палитрата от услуги за семейна подкрепа, така че децата в ранна детска възраст да растат в семейна среда, която ще им даде нови възможности да развиват своя потенциал", споделят от фондация "За нашите деца". 

Коментари: 0