България Ер разкрива допълнителни полети до Варна, Лондон и Мадрид за лятото

Повече полети между София и Варна ще има през уикендите

България Ер разкрива допълнителни полети до Варна, Лондон и Мадрид за лятото
2111 ~ 1 мин. четене
В разгара на лятото, когато търсенето към полетите е най-голямо, националният превозвач България Ер ще разкрие повече полети до някои от най-предпочитаните сред пътниците вътрешни и международни линии. 

Авиокомпанията ще зарадва пасажерите с допълнителни полети от София до Варна, Лондон и Мадрид. Те ще се изпълнят в различни периоди на летните месеци, когато всички места по линиите на националния превозвач вече са разпродадени, a  желаещите да пътуват са много.

Повече полети между София и Варна ще има през уикендите, като цените за еднопосочен билет започват от 29 евро, а за двупосочен - от 59 евро. Цената включва и ръчен багаж до 10 кг.

Специалните нови честоти до Лондон ще бъдат разкрити в края на август. Първият такъв ще се изпълни на 28 август. Цената за еднопосочен билет е от 72 евро, а за двупосочен - от 151 евро.

Пасажерите ще могат да се възползват и от нови полети от София до испанската перла Мадрид в края на август – на 25 август, както и в началото на септември. Цените са от 76 евро за еднопосочен и от 158 евро за двупосочен билет.

Всички допълнителни честоти се разкриват в отговор на пътническия интерес, като всеки може да следи за тях онлайн на уебсайта на авиокомпанията www.air.bg , където ще се публикува поетапно информация за всеки нов полет. 
Подкрепи Economic.bg