7 богати и известни личности, които са живяли в колите си

Преди успеха трябва да се положи много труд

7 богати и известни личности, които са живяли в колите си
4817 ~ 1 мин. четене

Понякога успехът и тежкият труд включват човек просто да живее в колата си, или пък във ван. Много знаменитости днес са започнали точно по този начин. Вижте 7 кратки истории на успелите, които някога са живели в своите автомобили.

Крис Прат

На 19-годишна възраст актьорът взима еднопосочен билет за Мауи, Хавай от свой приятел и се установява в мръсен и пълен с мишки ван. Самият той обаче, го описва като невероятен, а средствата, с които разполагал били достатъчни за гориво, храна и рибарски принадлежности.

Джеймс Камерън

Когато започва да пише „Терминатор”, прочутият режисьор едвам свързвал двата края и за известно време се налагало да живее в колата си. Въпреки това, той се отдава на работата си по продукцията и успява.

Джим Кери

Някога известният актьор живял във ван, който паркирал на различни места из Канада. След време се премества в палатка.

Фил Макграу

Прочутият телевизионен водещ остава без дом на 12-годишна възраст. Живее с баща си, който по това време е бил на стаж като психолог. Паркирали колата на различни места из Канзас Сити.

Съз Орман

Днес финансов консултант и мултимилионер, Орман е живяла във ван, а за 3 долара на час е почиствала дървета.

Стив Харви

Когато започва кариерата си като комедиант, много малко от изявите му са успешни. Заради това той остава без дом и живее в своя Форд цели три години.

Хилари Суонк

Някога актрисата е живяла с майка си в кола, преди да съберат средства за апартамент в Лос Анджелис. Днес тя е носител на две награди Оскар. 

Подкрепи Economic.bg