Боян Томов: Българският продукт е най-добрият на Балканите

Горд съм, че най-добрите в българския бизнес подкрепят конкурса „Мистър и Мисис Икономика“, заяви Томов

Боян Томов: Българският продукт е най-добрият на Балканите
Автор: Александра Сотирова

„Най-добрият продукт, произвеждан на Балканите, безспорно е българският. Трябва да продължим да стимулираме българския производител, който работи качествено и неуморно и създава най-доброто“.

Това заяви изпълнителният директор на „Медия Икономика България“ и издател на сп. „Икономика“ Боян Томов по време на конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2016”, организиран съвместно от КРИБ и сп. „Икономика“.

Събитието, което събра българския бизнес елит, политици, дипломати и чуждестранни гости, се проведе в столичния хотел „Маринела”, предаде репортер на Economic.bg.

„2016 г. е изключително успешна за българския бизнес. Спазваме финансова дисциплина, за което поздравявам министъра на финансите Владислав Горанов и неговия екип. 

Отчитаме сериозен ръст в износа и потреблението. При всички тези успехи целият бизнес може да се събере и да отпразнува тазгодишните награди „Мистър и Мисис Икономика“, подчерта Томов.

„От 5 години управлявам списание „Икономика“ и организирам конкурса „Мистър и Мисис Икономика“. Изключително горд съм, че най-голямата работодателска организация в България – КРИБ и 29 водещи личности в най-големите сектори на българската икономика подкрепят тази инициатива и дават възможност на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ да продължава да живее“, изтъкна той. 

Коментари: 0