Десетилетия сигурност със „Супер жилищен кредит“ от Пощенска банка

Заемът е с промоционални условия за по-атрактивни лихвени проценти, които са валидни до 31 юли

Десетилетия сигурност със „Супер жилищен кредит“ от Пощенска банка

Снимка: Пощенска банка

4883 ~ 2 мин. четене
Автор: Пощенска банка

Живеем в динамични времена, в които предвидимостта се оценява все по-високо. Необичайната ситуация, в която се намираме, разколебава усещането ни за сигурност – за себе си, за близките ни и за нашия дом. Опитваме се да правим краткосрочни планове, но някои от дългосрочните не можем да отлагаме безкрайно – като например покупката на ново жилище, което да превърнем в свой дом.

В отговор на потребността за повече сигурност и възможност за планиране на бъдещето за българския пазар беше разработен нов кредитен продукт, който предлага финансова предвидимост за цели 30 години – „Супер жилищен кредит“ от Пощенска банка. Кредити с фиксирана лихва за целия срок са достъпни в западна Европа и САЩ и са предпочитани от финансово образованите потребители заради своите предимства. Досега у нас нямаше аналогичен продукт, който да предложи гарантирана лихва за цели 30 години.


Предимството на този жилищен кредит е, че клиентите могат да ползват фиксирана лихва за целия период на договора, като сами избират най-удобния за тях срок – за 10, 15, 20, 25 или дори 30 години. Уникален е със сигурността, която дава и с гарантирания размер на лихвата чак до 2050 г., което е надеждна защита срещу икономическите колебания на пазара. Благодарение на това, че  месечната вноска е предварително известна и няма да се промени за целия срок на кредита, можем дългосрочно да планираме и управляваме нашите финанси - без притеснения за евентуално повишаване на лихвения процент, което би затруднило семейния бюджет. Новият за българския пазар продукт ни дава сигурността от която се нуждаем, когато планираме покупка или инвестиция в нов дом. А сега кредитът е и с промоционални условия за по-атрактивни лихвени проценти, които са валидни до 31 юли.

Жилищните кредити, предлагани от Пощенска банка, са гъвкави и осигуряват подходящи финансови решения за всяка ситуация. Освен единствения засега в България „Супер жилищен кредит“ с фиксирана лихва за 30 г., банката предлага и  иновативни продукти, които носят допълнителни предимства на клиентите като “Спестовен жилищен кредит” или “Ипотечен овърдрафт”. И тъй като възможностите са различни, а нуждите на всеки потребител – индивидуални, експертите по жилищно кредитиране от Пощенска банка са на разположение за онлайн видео консултация в реално време и в специализираните центрове за жилищно кредитиране на банката в цялата страна.

Дигиталните канали на Пощенска банка позволяват искането за кредит да се подаде онлайн и предлагат видео консултация относно възможностите за финансиране и  за избор на подходящ кредитен продукт.  Защото има планове, които не можем да отлагаме – какъвто е покупката на собствен дом.

Подкрепи Economic.bg