Десислава Иванчева не помни човека с подкупа

Не съм му поставяла условия, категорична е Десислава Иванчева

Десислава Иванчева не помни човека с подкупа

Снимка: Facebook

3653 ~ 1 мин. четене
Арестуваният кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева заяви, че не помни кой е човека с подкупа Александър Ваклин. "С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в общината, когато дойде и каза, че ще направи детска площадка. Преди това е било в началото. Не съм му поставяла условия, дори не се сещам кой е този", обясни Иванчева пред журналисти в съда, предаде Нова тв.

Тя е категорична, че преписката за строителство на компанията на Ваклин не е забавена умишлено. "Гледали сме ги бавно. Поради липсата на хора някои неща са се забавили. Тази преписка не е била нищо по-особено от останалите", поясни заместничката на Иванчева Биляна Петрова. 

Двете отрекоха да са се срещали на кафе с бившия кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров, който е сочен от разследващите като посредник при взимането на подкупа. Иванчева допълни, че той е идвал в общината, за да се вижда с бившите си колеги и там са се срещали. 

Днес в Специализирания наказателен съд се гледат мерките за неотклонение на задържаните по случая. Припомняме, че преди дни Десислава Иванчева обяви, че фирмата, която е подала сигнал срещу нея, е "Ваклин Груп" със собственик Александър Ваклин. 
Подкрепи Economic.bg