Ед Шийрън е най-богатият млад британски артист

За две години певецът е удвоил състоянието си

Ед Шийрън е най-богатият млад британски артист

28-годишният поп изпълнител Ед Шийрън удвои състоянието си за две години. В момента той притежава 170 млн. паунда, което го превръща в най-богатият британец в класацията на списание „Хийт“ за най-богати британски звезди на и под 30-годишна възраст, съобщава BBC.

На второ място е класиран 30-годишният актьор Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг. Състоянието му е оценено на 90 млн. паунда. Трети с 64 млн. паунда е певецът Хари Стайлс, станал известен като член на групата „One direction“.

Найл Хоран, друг изпълнител от популярната момчешка формация, която излезе в дълга почивка, заема петото място с 54.8 млн. паунда. На позиция пред него с 57 млн. паунда е актрисата Ема Уотсън, която също се прочу с участието си във филмите за приключенията на Хари Потър.

Шестото място в класацията на „Хийт“ заемат момичетата от Little mix с общо състояние от 50 млн. лири. Сред новите попълнения в листата е изпълнителят Стормзи, класиран на 14-ото място с богатство, възлизащо на 12 млн. паунда.

Коментари: 0