„Фантастико“ строи търговско-развлекателен комплекс в Перник

През 2021 г. компанията ще отвори нов магазин и в Ботевград

„Фантастико“ строи търговско-развлекателен комплекс в Перник

Снимка: Фантастико

Столичната верига за търговия на дребно „Фантастико“ започна изграждането на най-мащабния си търговско-развлекателен комплекс в Перник. Също така компанията обяви, че е финализирала сделка за имот, върху който ще строи супермаркет в Ботевград. Двата проекта трябва да бъдат финализирани през 2021 г. и са на обща стойност над 34 млн. лв. Инвестициите се правят изцяло със собствени средства на компанията, като в двата обекта ще бъдат разкрити около 250 нови работни места.

Пернишкият търговски комплекс ще бъде разположен върху 10 753 кв. м разгъната застроена площ. В обекта ще бъде изграден най-модерният до сега супермаркет на компанията, ще има боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling, а партньори на „Фантастико“ ще имат свои обекти, в които ще се предлагат различни услуги. Комплексът ще разполага с детска площадка, паркинг и зелени площи.

„Започваме този проект с огромно вълнение, защото той ще надскочи всичко, което сме правили до този момент. Сигурни сме, че търговско-развлекателният комплекс ще стане любимо място за пазаруване и развлечение в град Перник“, заяви собственикът на фирмата Валери Николов.

Супермаркетът в Ботевград ще е на площ от 6 700 кв. м. Инвестицията в обекта ще надхвърли 9 млн. лв. Планира се в обекта да има кафетерия, детска площадка и паркинг. Той трябва да отвори врати за клиенти през 2021 г.

Коментари: 0