Филип Морис е отличена като най-добър работодател в света от Top Employer Institute

Лидерът на промяната в тютюневата индустрия получи поредно отличие за топ работодател и в България

Филип Морис е отличена като най-добър работодател в света от Top Employer Institute
За трета поредна година „Филип Морис България“, част от Philip Morris International (PMI) - лидерът на трансформацията в тютюневия бранш, бе отличен със сертификат за най-добър работодател от водещата международна организация Top Employer Institute.  Авторитетната награда бе връчена на компанията като признание за добрите практики, които компанията прилага, при подбора и развитието на таланти, управлението на кариерата, обученията за развитие на лидерски умения, както и за цялостната организационна култура, заплащане на труда и допълнителни придобивки, които предоставя на служителите.

Междувременно Philip Morris International получи и световната наградата „Глобален Топ Работодател“ (Global Top Employer) на международния институт, която се връчва на най-добрите работодатели в целия свят. Световното отличие се дава на мултинационални компании за прилагането на водещи практики в управлението на човешките ресурси. PMI бе сертифицирана и като Топ Работодател в 5 региона, в които компанията оперира – Европа, Близкия Изток, Северна Америка и Латинска Америка. На национално ниво 50 от филиалите на компанията, сред които и България, бяха признати с отличието за най-добър работодател в страната си.

„Това признание демонстрира нашата ангажираност във Philip Morris International към прилагането на отлични стандарти и най-добри практики при създаването на обогатяваща работна среда за служителите по света на всички нива в организацията.  Това е нещо, с което се гордеем и изтъкваме при привличането на нови таланти“, завяват от Philip Morris International.

Международно признатия сертификат се връчва на водещи работодатели като отличие за прилагане на високи стандарти и добри практики в управлението на човешките ресурси и осигуряването на благоприятна работна среда с възможности за развитие за служителите. От 25 години насам водещият световен институт Top Employer Institute е сертифицирал над 1300 организации в над 115 държави по света, като прилага единни глобални стандарти за сертифициране на работодатели с високи постижения в управлението на човешките ресурси.
Коментари: 0