Филмови продуценти от Холивуд идват в замъка в Равадиново

„Влюбен във вятъра” получи специален сертификат за \"Принос в архитектурния дизайн на туристически атракциони\" на Международния конкурс за архитектурен дизайн в САЩ

Филмови продуценти от Холивуд идват в замъка в Равадиново

Филмови продуценти от Холивуд ще посетят Замъка „Влюбен във вятъра”.  Замъкът  получи специален сертификат за "Принос в архитектурния дизайн на туристически атракциони" на юбилейно издание на Международния конкурс за архитектурен дизайн в САЩ. Отличието бе връчено на официална церемония в Лос Анжелис и привлече вниманието на Холивуд.

На церемонията в Лос Анжелис българският атракцион бе представен от популярната шампионка по бокс  Десислава Кирова, известна с псевдонима Дейзи Ланг, на която бе връчен сертификатът. С него  „Влюбен във вятъра” прибавя още едно отличие към поредицата от награди, присъдени му през  последните две години. Така Замъкът даде сериозна заявка за солидно присъствие на България и на американския туристически пазар.


Българският Замък е известен на големите филмови студии в Холвуд – в него те виждат естествен декор за своите продукции. Пищните му тайнствени градини и обраслите с бръшлян кули послужиха за декор в последната версия на филма „Спящата красавица”, заснет преди няколко няколко години.

Сега филмовите продуценти подновяват интереса си към Замъка. Посещението им ще бъде организирано от Дейзи Ланг.

Коментари: 0