Флойд Мейуедър се похвали с часовник за $18 млн.

Той е покрит с 260 карата диаманти и други скъпоценни камъни

Флойд Мейуедър се похвали с часовник за $18 млн.
6228 ~ 1 мин. четене
Флойд Майуедър практикува бокс, но вторият му най-любим спорт от край време изглежда е да показва изключителното си богатство в социалните мрежи. 

Последният му опит в тази сфера е впечатляващ дори и по неговите стандарти.

Боксьорът се похвали в Инстаграм със своя нов часовник, наречен "The Billionaire's Watch" (Часовникът на милирадера) от Jacob & Co. и да изрази удоволствие от новото си притежание.

И както показва постът, той изглежда доста доволен както от самия часовник, така и от бижутера, от който го е купил:

"Това е моят нов часовник, който се нарича"The Billionaire's Watch", и ако не знаете какво означава това, проверете в Google, защото това е часовник на цена 18 милиона долара. Купих този часовник от най-добрия бижутер в света, @tadashi1980. Той има по-добри цени от всеки друг бижутер, с когото някога съм правил бизнес, вярвайте ми, купувал съм бижута от всеки бижутер в Ню Йорк, Вегас, Лос Анджелис, Детройт, Хюстън и Маями. Отсега нататък ще купувам само от @tadashi1980. Уволнете вашия бижутер и наемете @tadashi1980. Последвайте страницата му сега", призовава своите последователи боксьорът.

@Tadashi1980 е профилът в Instagram за Тадаши Фукушима, японски бижутер, който очевидно предлага доста добри цени, поне за някой с доходите на Флойд Мейуедър. 

Що се отнася до легендарния часовник The Billionaire's Watch, официалното му име е действително "Милиардерът" и е единствен по рода си, покрит с 260 карата диаманти и други скъпоценни камъни върху лъскавата си верижка от 18-каратово бяло злато. 

Повече подробности за този часовник-уникат има във видеото:Подкрепи Economic.bg