FREYWILLE – артистичните бижута

Ще продължаваме да поставяме високи стандарти

FREYWILLE – артистичните бижута
Брандът FREYWILLE е създаден през 1951 г. в сърцето на Виена, където се намира централата му и до днес. През 70-те години на миналия век д-р Фридрих Вилле се присъединява към компанията като финансов и правен консултант. След смъртта на основателката и създателката на марката - Михаела Фрай, той поема нейната дейност и реструктурира компанията. Под негово ръководство политиката на FREYWILLE изцяло се променя, като го превръща в глобален и световноизвестен луксозен бранд. Креативен директор тогава е и неговата съпруга - Симоне, млад артист, която създава и организира творческия екип. Освен това тя налага изцяло нов стил на емайла - при техниката на създаване и качеството. Това променя революционно визията и профила на FREYWILLE.

Стилът ни, който винаги е плод на артистично вдъхновение, е изцяло уникален и е изграден в рамките на десетилетия опит. Чрез многообразието на цветове, форми и високо качество на самия емайл, ние създадохме начин на изразяване на чувства и мисли, които превърнахме в истинско изкуство. И така направихме FREYWILLE интернационален. Ще продължаваме да поставяме високи стандарти в дизайна и изработката на нашите бижута от емайл, като Европа винаги ще бъде в основата на нашата идеология.
FREYWILLE е лидер в изработването на бижута от емайл, което се дължи на уникалната концепция на дизайна, на своя собствен екип от креативни артисти, бижутери и експерти на емайла.

ПРОДУКТИ
FREYWILLE създава модерни и изящни бижута, фокусирайки се върху артистичния дизайн и специална бижутерска техника. Артистичният емайл е сърцето на всяко бижу. Целият ни екип създава колекции, богати на емоционален и философски замисъл. Всяка една от тях е основана на фундаментални и емоционални идеи на европейската и хуманистичната философия. Следвайки естетическите закони, нашите дизайнери черпят своето вдъхновение от всичко, което ни обкръжава, с една-единствена цел - да създадат нещо, което да донесе на всички наши почитатели радост и наслада. Всички колекции на FREYWILLE са представени от богата селекция бижута и аксесоари както за жени, така и за мъже, като вратовръзки, красиви писалки и ръкавели.


РАЗРАСТВАНЕ

С откриването на нашия 100-тен бутик достигнахме една значима и висока цел, която доказва любовта на нашите клиенти към красивите ни творения, създадени за хора с изискан вкус и ценящи изкуството. Успехът ни изразява приемствеността на аудиторията именно към тази наша идентичност на артистизъм и философски подход. Тази линия ще продължаваме да следваме и в бъдеще, стремежът да се наложим и да отстояваме своите позиции и място в света на бижутата.

БЪДЕЩЕ

Бъдеща цел на бранда е винаги да бъде креативен, иновативен и оригинален във всяко отношение и с необходимите усилия и инвестиции, да засили своето присъствие на настоящите позиции, както и да покори нови места и пазари.
Коментари: 0