Горивата падат с още 20-30 стотинки в цяла България

Ще се кандидатирам за президент, потвърди Веселин Марешки

Горивата падат с още 20-30 стотинки в цяла България
Автор: Илия Лазаров

Цените на горивата ще намалеят с още 20-30 стотинки в цяла България. Ще отворим бензиностанции в цялата страна и най-късно до края на годината ситуацията на пазара ще се нормализира. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки пред bTV.

„Маржове от по 30-40 стотинки са недопустими. Който иска да работи на такива маржове, нека отиде в някоя друга държава”, категоричен бе Марешки.

Той заяви, че води борбата срещу картелите в името на интересите на българския народ и неговите собствени като потребител и знае, че пътят няма да е лесен. Марешки благодари на всички за подкрепата.

„За мен е важно да знаем, че живеем в правова държава. Трябва да се обединим и да изкореним престъпността и чувството за безнаказаност. Това е моето желание и моята битка”, обясни бизнесменът.

Той поздрави Бойко Борисов за решението му да спре обществени поръчки за над 2 млрд. лв.

Марешки потвърди, че ще се кандидатира за президент. „Президентът трябва да бъде лице, което да защитава интересите на обществото. Той не може да реши проблемите, но може да ги заяви ясно и те да бъдат решени”, посочи бизнесменът.

Марешки благодари и се поклони на варненци за подкрепата и се ангажира да продължи да защитава интересите им.

„Радвам се на делата си и факта, че съм успял да направя бизнес полезен за мен и добър за хората”, обяви в заключение той.

Коментари: 0