House of Cards 3 излиза през февруари (видео)

Целият сезон ще е достъпен на 27 февруари 2015 г., обявиха от Netflix

House of Cards 3 излиза през февруари (видео)

Снимка: Netflix

Третият сезон на House of Cards (Кула от карти) ще бъде изцяло на разположение на феновете на 27 февруари 2015 г., обявиха създателите на сериала Netflix, съобщава британският в. Телеграф.

Стрийминг услугата обяви датата на политическата драма през официалния си канал в Twitter в понеделник, като пусна и тийзър трейлър за новия сезон.

12-секундното видео показва главният герой на сериала, политикът Франк Ундърууд (в ролята Кевин Спейси) и съпругата му Клер (Робин Райт), качвайки се в самолет.

В края на втория сезон, който бе пуснат на Св. Валентин през 2014 г., хлъзгавият политик Франк успя да стане президент на САЩ. В началото на сериала Ундърууд е член на Камарата на представителите на САЩ от Южна Каролина, но с макиавелиански приоми успява да изгради стабилна кариера по политическата стълба и да се добере до поста на вицепрезидент, а накрая  - и на президент на САЩ.

House of Cardsе първият изцяло онлайн тв сериал, който печели номинации за наградите Еми и Златен глобус и се базира на британска политическа драма от 90-те години.


Коментари: 0