Интерактивна инсталация за Джеймс Бонд се извисява на 3050 м в Австрия

007 Elements е отворен за посетители от 12 юли 2018 г.

Интерактивна инсталация за Джеймс Бонд се извисява на 3050 м в Австрия

Jaguar Land Rover се впуска в ново предизвикателство с Джеймс Бонд. Автомобилите на компанията участват във филмите за Бонд от 1983 г. 

Свръхмодерна интерактивна инсталация 007 ELEMENTS се извисява върху високия 3050 м връх Гайслахкогл в Зьолден, Австрия. 

007 ELEMENTS предлага на посетителите шанса да се потопят в света на емблематичния таен агент на ново място на върха на планината до ледения ресторант Q, използван като Клиника Хофлер във филма „Спектър“.

Интерактивни дисплеи, представящи техническо съдържание на Jaguar Land Rover заедно с Land Rover Defender и Range Rover Sport SVR, използвани при заснемането на филма „Спектър“, ще формират част от преживяването.

Посетителите ще видят също най-новите технологии на Jaguar Land Rover със системите за изкуствен интелект и литиево-йонната батерия с капацитет 90 kWh от мощния електрически SUV Jaguar I-PACE, използвана за захранване на концептуалния автомобил C-X75, с който е заснето впечатляващото преследване из Рим във филма „Спектър“.

Автомобилите Jaguar Land Rover са се появявали в девет от филмите за Бонд от „Октопуси“ през 1983 г., когато Роджър Мур прави драматично бягство с Range Rover Classic, шофиран от Бианка (Тина Хъдсън).

007 Elements е отворен за посетители от 12 юли 2018.

Коментари: 0