„Инвенио РК“ предлага качество и бърза реакция на своите клиенти

Владислав Петков, Директор на Инвенио РК ЕООД

„Инвенио РК“ предлага качество и бърза реакция на своите клиенти
5356 ~ 2 мин. четене

Инвенио РК ЕООД е част от германска инженерна компания с богат международен опит и със свои представителства в Европа, Китай, САЩ и Австралия. Услугите, които предлагаме, са фокусирани в областта на обслужването на производители и доставчици от автомобилната, механичната и електронната промишленост. Инвенио е един от лидерите в предоставянето на услуги, свързани с подобряването и развитието на качеството в този сектор.

Предлаганите услуги са в областта на развитието на качеството на доставките; сортиране, поправка и доработка на детайли, консултиране на клиентите в областта на човешките ресурси, аутсорсинг на специалисти, аутсорсинг на производствени и логистични дейности. Всички те оказват подкрепа при решаването на проблеми с качеството на продукцията в ситуации, при които достъпните ресурси на предприятието са недостатъчни.

Нашите услуги са търсени в различни случаи: когато доставените части са дефектни, клиентът изисква бърза реакция във връзка с рекламация на компоненти; когато производственият процес е нестабилен и изисква 100-процентова проверка на частите преди доставката им до клиента, когато стартира нов производствен процес, изискващ допълнителен контрол, в случай на недостиг на оператори в производството и логистичният отдел. В рамките на тази услуга, нашите проекти могат да бъдат извършени както в предприятието на клиента, така също в негов доставчик във всяка една точка на България или в локация на Инвенио.

За дейността на Инвенио е характерна бърза реакция, висока гъвкавост и адаптивност към изискванията на клиента, достъпност 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Екипът ни е ориентиран към постигане на висококачествени услуги, за които се базираме върху използване знанието и опита на нашите служители.

Фундаментите на нашия успех са високата удовлетвореност на нашите клиенти и постоянен екип от служители, идентифициращи се с група Инвенио. Затова главната цел на дейността ни остава непроменена, а именно подпомагането на клиента в условията на динамично развитие на световните пазари и оказване на подкрепа в постигането на успех в областта на качеството, производството, логистиката и човешките ресурси, въпреки силната конкуренция.Коментари: 0