Как да бъдем „късметлии“ в бизнеса?

Едно събитие с Каспър Бери

Как да бъдем „късметлии“ в бизнеса?
224 ~ 1 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Процесът на взимане на решение е най-важният за една компания, а поносимостта ни към управлението на риска до голяма степен определя качеството на този процес.

Каспър е професионален лектор и покер играч, който открива ясна връзка между играта на покер и бизнеса. За да направи своята теория достъпна за публиката, той комбинира най-новите научни изследвания в областта на бизнеса и заедно с личните си преживявания като професионален покер играч създава силно мотивиращи обучения, които дават безценен и нестандартен поглед върху вземането на бизнес решения и управлението на риска.

През последните 10 години Каспър е изнесъл над 1200 презентации и семинари за едни от най-големите компании в света, включително Google, IBM, Esso, KPMG, Orange, ASDA Walmart и Visa, Ogilvy, Morgan Stanley, Ernst and Young и много други.

Десет от участниците ще имат възможността вечерта преди събитието да играят покер с Каспър Бери. Каспър се е изправял срещу някои от най-добрите играчи в Лас Вегас, преди да стане едно от ТВ лицата на покера по време на Poker Night Live и Sky Poker във Великобритания и да е част от екипа на филма Casino Royale.

Подкрепи Economic.bg