Как да снимаме по-добре с iPhone

Apple пусна видео поредица със съвети за по-добра мобилна фотография

Как да снимаме по-добре с iPhone
4463 ~ 1 мин. четене

Фотографията днес е ежедневно занимание за все повече хора, а смартфоните са основното средство за снимане. Не е случайно, че традиционният акцент в смартфоните на Apple е именно камерата и то не без основание. Моделите на iPhone вадят едни от най-качествените изображения в сферата на мобилната фотография.

Уви, не всички снимки на потребителите стават като тези, които Apple ползва в рекламните си кампании. Сега компанията иска да погне на клиентите си да подобрят качеството на своите снимки.

В поредицата видеа „How to shoot on iPhone 7” Apple предлага съвети за по-добри фотографски умения. Повечето видеа са вертикално ориентирани. С кратки и точни съвети те са чудесен начин да се запознаете с функции, които досега вероятно не сте използвали.

Клиповете са едноминутни и всеки е посветен на отделна тема като портрети и пейзажи, композиция и експозиция. Разбира се, ако сте навътре в областта на фотографията, едва ли ще откриете нещо ново. Но за всеки току-що прохождащ аматьор клиповете може да са много полезни.

Коментари: 0