Калина Желева става ръководител „Човешки ресурси” за Siemens Адриатика

На новата си позиция Желева ще носи отговорност за осем държави от зоната

Калина Желева става ръководител „Човешки ресурси” за Siemens Адриатика

Ръководителят на отдел „Човешки ресурси” на Siemens България Калина Желева вече ще отговаря за целия Адриатически регион. На новата си позиция тя ще носи отговорност за осем държави от зоната - Сърбия, Словения, Хърватска, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония и Косово.

Желева ще съвместява новата си функция на регионален ръководител „Човешки ресурси” с досегашните си задължения в Siemens България. Назначението й влезе в сила от 1 август 2017 г., съобщават от компанията.

„Моето назначение като регионален ръководител „Човешки ресурси” за Адриатика е огромна отговорност, но и изключителна възможност за професионално развитие и усвояване на нови знания и умения – споделя Калина. – Макар страните да са от един регион, всяка от тях има национални специфики, които изискват различен и гъвкав подход”.

Назначението на Желева е поредното признание за кадрите на Siemens България. „Новите функции, които са ми поверени, са признание не само за мен, но и за моя прекрасен екип. Той ме прави това, което съм”, обобщава Калина.

Коментари: 0