Клиентите на Теленор могат да плащат сметки в „Български пощи“

Двете компании подписаха споразумение за партньорство

Клиентите на  Теленор могат да плащат сметки в „Български пощи“
3890 ~ 2 мин. четене

Клиентите на Теленор ще могат да заплащат своите сметки и да презареждат кредита на предплатени карти в близо 3000 клона на „Български пощи“ ЕАД от 6 декември тази година, съобщиха главният изпълнителен директор на оператора Майкъл Фоли и главният изпълнителен директор на Български пощи Деян Дънешки.

Благодарение на споразумението за партньорство между двете компании, всички клиенти на оператора вече могат да заплащат своите месечни сметки в повечето пощенски станции в цялата страна. Плащанията са без допълнителни такси и се отразяват веднага. Касите на „Български пощи“ ЕАД ще приемат частични и авансови плащания на месечни сметки за абонаментни договори.

Потребителите на предплатените услуги на Теленор също ще могат да извършват презареждане на кредита си за услуги с избрана от тях сума в станциите на „Български пощи“ ЕАД без никакви допълнителни такси. В същите станции ще се предлагат и стартови предплатени пакети на Теленор.

"За поредна година си партнираме с Български пощи ЕАД и сме щастливи, че вече можем да предложим на своите клиенти удобството да заплащат своите месечни сметки и зареждат своя предплатен кредит в техните обекти. За нас е от изключителна важност, че благодарение на това сътрудничество и на добре развитата и позната на потребителите мрежа от търговски обекти на нашите партньори, можем да направим услугите си още по-достъпни за нашите клиенти“, коментира главният изпълнителен директор на оператора Майкъл Фоли.

„Дългогодишният професионален опит на „Български пощи” ЕАД в сферата на инкасовата дейност, базиран на успешните партньорски взаимоотношения с доставчици на услуги е гаранция за предоставяне на услуги с високо качество и в полза на абонатите на Теленор България“, каза изпълнителният директор на Български Пощи Деян Дънешки.

Теленор има 3,5 милиона активни потребители в България. Към края на септември 2016 г., услугите на компанията са достъпни за 99,92% от населението и на 97,15% от територията на страната, а 4G мрежата на Теленор покрива приблизително 76% от населението на страната.

Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има 211 милиона абонати.

Подкрепи Economic.bg