Клиника ВАЛОР отпразнува десетгодишнината си

Първата ортодонтска клиника в България отбеляза своя юбилей с изискано тържество

Клиника ВАЛОР отпразнува десетгодишнината си
1320 ~ 1 мин. четене

Първата ортоднтска клиника ВАЛОР отбеляза 10 години от създаването си на 7.02.2015г. в хотел Шератон. На тържеството се събраха лекари по дентална медицина, представители на фирми, приятели и сътрудници на клиниката. 

Най-сърдечни пожелания към екипа на клиниката и специално към проф. Мутафчиев отправиха председателят на Българския Зъболекарски Съюз, д-р Борислав Миланов и председателят на Българското Ортодонтско Общество, доц. Лаура Андреева. 

Д-р Миланов благодари на проф. Мутафчиев за това, че отстоява своите принципни позиции както в денталната медицина така и извън нея и пожела на клиниката още много успехи. Доц.  Андреева поздрави основателя на клиника ВАЛОР за приятелската атмосфера, която успява на създава около себе си и целия ортодонтски екип за постигнатите резултати и също поднесе пожелания за здраве и успехи. 

По време на коктейлната част на събитието за настроението на гостите се погрижиха трио Тенорите, а всеки от присъстващите отнесе със себе си за спомен специално изработена по случай юбилея монета.

Клиника ВАЛОР извършва специализирана ортодонтска дейност. В нея е възможно да се осъществява цялостно ортодонтско обслужване на високо ниво. Ортодонтията е медицинска специалност, която осигурява оптималното подреждане на зъбите. Тя се фокусира върху диагностицирането, профилактиката и коригирането на проблемите с подреждането на зъбите, както и със съотношенията на зъбите и челюстите. Основните й цели са оптимизиране на функциите на лицево-челюстния комплекс и постигане на оптимална естетика на съзъбието и прилежащите структури.Подкрепи Economic.bg