Колко струва най-скъпата вечеря в света?

Ресторантът предлага незабравима вечеря в луксозна обстановка

Колко струва най-скъпата вечеря в света?

Ресторантът Ce La Vi в Сингапур измисли проект, който предлага на клиентите възможността да прекарат незабравима вечеря в луксозна и изискана обстановка.

За прекрасното изживяване обаче ще трябва да заплатите огромната сума от 2 млн. щатски долара. То ще трае общо около осем часа. Започва с 45-минутен полет с частен хеликоптер над Сингапур и продължава с обиколка с яхта, а след това и с разходка по улиците с Rolls Royce.

След това лимузината отвежда клиентите до самият хотел Marina Bay Sands, където ще могат да се отдадат на заслужена почивка и да се насладят на изумителната гледка от покрива, на който е разположен именно ресторантът-организатор на най-скъпата вечеря в света, предаде ThisIsInsider.

Изживяването е за двама души, които ще бъдат посрещнати от персонала на ресторанта, но и от 10 хил. червени рози на масата. След това ще ги очаква още една изненада - специално приготвено меню, включващо 18 различни блюда. Екстрите не спират дотук, а продължават с диамантени прибори с имената на гостите, които са платили внушителната сума, но също стриди Belon и най-скъпият сорт хайвер Аlmas Caviar, придружени само от 44 и 55-годишни отлежали вина.

Самата вечеря завършва с уникален подарък, който представлява 2.08-каратов пръстен от син диамант с позлатена платинена рамка на компанията World of Diamonds, предаде Digital.

Коментари: 0