Мегатрон отвори новия си сервизен център край Бургас

Инвестицията е на стойност 2.5 млн. лв.

Мегатрон отвори новия си сервизен център край Бургас
2510 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Лидерът в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника "Мегатрон" отвори новия си търговско-сервизен комплекс край Бургас, разположен в Технологичния парк на гр. Българово. Центърът, в който са инвестирани 2,5 млн. лв., включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Базата е разположена върху парцел от 15 000 и 2000 кв. м разгъната площ.

Това е 11-то представителство на „Мегатрон“ в България, оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25. Компанията разполага с над 220 служители в цялата страна. Фирмата е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat.

„Основното направление на фокус за компанията ни са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол и превенция на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми. Предлагаме телематика и комуникация от дилърските центрове с предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел - ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“, сподели Ифтах Шахам, Изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД.

Новата търговско-сервизна база бе официално открита от зам.-кмета на Бургас г-н Красимир Стойчев и кмета на гр. Българово г-н Йордан Йорданов. На откриването присъстваха още регионалният мениджър на John Deere за България, Румъния и Словения Силвия Андрес, на KUHN за България Мариус Винтер, Дейвид Хюбик – регионален мениджър на Bobcat за Източна Европа и Йохан Райт – Маркетинг и продуктов мениджър John Deere Forestry.

Коментари: 0