Михаела Калайджиева е новият главен директор „Корпоративна политика“ на Теленор България

Тя поема позицията от 1 януари 2019 г.

Михаела Калайджиева е новият главен директор „Корпоративна политика“ на Теленор България
Считано от 1 януари 2019 г., Михаела Калайджиева ще се присъедини към висшия мениджърски екип на Теленор България като главен директор „Корпоративна политика“. Сред нейните отговорности ще бъдат Правни отношения, Регулации, Корпоративни комуникации и Поверителност. 

Г-жа Калайджиева има повече от 15 години управленски опит на телекомуникационния пазар в областта на правните и регулаторни политики, връзките с институции, човешките ресурси, комуникациите и корпоративната отговорност. Последната позиция, която тя заема в телеком индустрията, е тази на главен секретар на Виваком в периода 2008 – 2013 година. 

В годините между 2001 – 2008 г. Михаела Калайджиева е първият ръководител на екип Правни, регулаторни и корпоративни отношения на GLOBUL. 

„Всеобхватният опит на Михаела и дълбоките й познания за пазара се съчетават напълно с нейните енергия, целенасоченост и ангажимент за развитие на хората и аз с нетърпение очаквам да работим заедно за успеха на Теленор България“, сподели Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на телекома. 
Коментари: 0