Най-елегантните апартаменти в Париж

Както е казал Ърнест Хемингуей за Париж – безкраен празник, който е винаги е с вас

Най-елегантните апартаменти в Париж
5288 ~ 3 мин. четене

Както е казал Ърнест Хемингуей за Париж – безкраен празник, който е винаги е с вас и е трудно да не се съгласим с това. Великолепна архитектура, стилни граждани, безупречна кухня, концентрация на културни, модерни и актуални събития навсякъде. Специално внимание заслужават къщите на френската столица.

Economic.bg ви представя топ 10 на най-елегантните апартаменти в Париж:

10. Апартамент в известна сграда


Намиращ се на третия етаж на една от най-невероятните и известни сгради на Париж, този апартамент е с идеално изложение. Има 2 спални с изглед към двора и салон, а общата му площ е 93 кв. м. 

9. Луксозен апартамент на улица Прованс


Този апартамент се намира на петия етаж на сграда от епохата на Втората империя, той се слива хармонично с архитектурния стил на своя квартал. Жилището е с удобно разположение: хол, трапезария, офис, 2 спални със самостоятелни бани и кухня с трапезария. Всеки един от прозорците осигурява достъп до заобикалящия сграда балкон. Интериорът е запазен с винтидж елементи като камини, корнизи и подови настилки. 

8. Великолепен апартамент в 8-и район


Този апартамент се намира на булевард Осман (бул. Haussmann), в близост до парка Монсо. Великолепното жилище е с площ от 236 кв. м и е разположено на втория етаж. Апартаментът е единствен на етажа. Интериорът изглежда като зала в галерия, елегантен двоен хол, красива трапезария в непосредствена близост до кухнята, 4 големи спални и традиционен парижки декоративен балкон. 

7. Апартамент с изглед към Люксембургската градина

Качеството на живот, което ще ви даде този апартамент с изглед към Люксембургската градина, несъмнено доказва, че трябва да притежавате имоти на улица Guynemer - това наистина е привилегия. 176 кв. м жилищна площ, пети етаж в сграда, снабдена с асансьор и невероятна вътрешна градина. Височината на таваните е 3,8 метра и има 3 спални със самостоятелни бани, както и подземен паркинг.

6. Зашеметяваща квартира на модна улица

Този зашеметяващ апартамент е на третия етаж на красива сграда. Сградата разполага със самостоятелна алея и се намира в непосредствена близост до многобройните магазини на Rue Du Bac (Рю дю Бак). Прекрасно оформление, високи тавани и красива гледка са присъщите характеристики на жилището. То разполага с много прозорци, които внасят естествена светлина, има едно паркомясто и е перфектното място, където може да се настаните в Париж.

5. Очарователен апартамент в стара сграда

Този очарователен апартамент е разположен на четвъртия етаж на красива стара сграда. Жилището от 58 кв. м се състои от коридор, който води до салона, 2 спални, баня с тоалетна и отделна кухня. 

4. Дом във фламандски стил

Разположена в центъра на града, тази къща е във фламандски стил и е с площ 350 кв. м, които дават невероятното усещане за пространство. Има отлично осветление, благодарение на 6-метровите прозорци. Жилището е разделено на 3 нива и е идеална за семейства (има 5 спални). Апартаментът е клас "Лукс", който се допълва от вътрешен двор и 2 малки тераси. Този имот е рядкост на пазара, а цената му е 5 млн. евро. 

3. Семеен апартамент в 7-и район

Този семеен  апартамент с добро оформление е близо до Парижкия университет (240 кв. м) - район, който винаги е бил известен за престижната и първокласни жилища. Висококачествени ремонтни работи са проектирани и изпълнени от един от най-известните парижки дизайнери. На партерното ниво на апартамента са разположени 2 салона с прозорци към Rue de l'Université, както и кухня и трапезария с прозорци към двора. Елегантна стълба води към второто ниво на апартамента, където има 3 спални с баня и дрешник и голяма мокро помещение. През XVIII век сградата е претърпяла пълна, подробна и качествена реставрация, което е рядкост за Париж.

2. Апартамент на известната улица Сен-Пен


Този апартамент се намира на известната парижка улица Сен-Пен, на третия етаж в красива стара сграда с асансьор. Апартаментът е в отлично състояние и се състои от 4 стаи, спалнята има собствена баня и гардероб, а другите 2 спални също имат собствен санитарен възел. 

1. Великолепен апартамент за брега на река Сена


Тази прекрасна, напълно и с вкус, ремонтирана квартира се намира на крайбрежната Орсе в 7 район на Париж, недалеч от Айфеловата кула и „Домът на инвалидите”. Апартаментът е от 282 кв. м, които включват входно антре, дневна, трапезария, 4 спални и 3 бани. Височината на таваните е 3.2 метра. Той е с изглед към река Сена и 2 паркоместа. Цената му е 5,5 млн. евро.Подкрепи Economic.bg