Най-големите технологични брандове идват в България за мащабна startup конференция

Innowave 2017 Business & Startup Conference ще събере на едно място Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba и Yandex

Най-големите технологични брандове идват в България за мащабна startup конференция
За първи път в България Innowave 2017 Business & Startup Conference събира на едно място световните брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основна цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

На 20 и 21 октомври 2017 г. в гр. Варна ще се проведе най-мащабната, извън столицата, международнa технологичнa конференция Innowave 2017 Business and Startup Conference.

Така организаторите поставят Варна на световната карта за високотехнологични събития и дават заявка за позиционирането й като център на младежко предприемачество и дигитален хъб на Европа. Innowave 2017 Business and Startup Conference се организира в партньорство с Община Варна и с подкрепата на Министерството на икономиката.

На форума се очаква да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Ще има обособени четири експо зони, на които ще бъдат разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента. Сред тях са Дрейтън Бърд - една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последнит 25 години, Дейл Хауърт - експерт дигитален маркетинг и Фейсбук маркетинг, Мигел Рейнолдс - основател и президент на Global Business Brokers, Бас Лансдорп - основател на фондация Марс 1 и първата мисия до Марс, Лари Бийл - основател на Фондацията за междукултурно и инвестиционно управление и на Българския предприемачески център, Марк Уеслинк - управляващ партньор в Startupbootcamp, Майкъл Бигам - венчър капиталист от Сан Франциско, Мат Брук-Смит - маркетинг на мобилни приложения и дититален маркетинг, Веселин Попов - директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж, Божидар Крапчев - Amazon Lead CEE at Amazon Web services и още много.

Innowave 2017 Business and Startup Conference ще селектира 30 StartUp проекта, които ще бъдат промотирани пред мрежа от над 40 международни фондове за рисков капитал и организации от бизнес ангели. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишен опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.
Коментари: 0