Най-любимите приложения на Apple за 2015 г.

Вижте 15 от най-добрите iOS приложения

Най-любимите приложения на Apple за 2015 г.

Apple показаха кои са техните любими iOS приложения за годината. Сред тях има както и безплатни, така и платени такива. Ето част от най-популярните приложения на компанията:

1. Periscope

Приложението е разработено от екипа на Twitter и позволява да снимате видео и да го показвате на своите последователи в реално време.

Безплатно

2. Enlight

Enlight е много удобно за използване приложение, което ви дава пълна свобода при редакцията на снимки преди да бъдат споделени в някоя от социалните мрежи.

Струва 3,99 долара

3. Robinhood

Искате да търгувате акции на стоковата борса без да харчите нито стотинка? Това приложение ще ви разясни как става това.

Безплатно

4. Workflow

Това приложение е от онези, които ви помагат да автоматизирате най-честите действия, които правите на своя смартфон – обаждане на конкретен номер, зареждане на уеб страница, качване на уеб страница, качване на снимка в облака и други подобни.

2,99 долара

5. Instagram

Тук, предполагаме, няма смисъл за обяснение. Почти всеки знае това приложение. Услугата не е любима само на Apple и не само за тази операционна система.

Безплатно

6. HBO Now

Тази апликация е нещо като българското HBO GO, но за телефон.То ви позволява да гледате любимите си филми и сериали навсякъде и по всяко време. Абонаментът за приложението е месечен.

15 долара на месец

7. Hopper

Ако планираме скорошно пътуване, Hopper е само за вас. Това безплатно приложение ще  следи информацията, която сте му задали и ще ви уведоми ако цените на някоя пт услугите, които ще ползвате за пътуването, падне.

Безплатно

8. Darkroom

Едно приложение, което ще ви помогне да редактирате снимките си. Тук разликата е, че може да направите свои собствени филтри тип Instagram. Някои от тези функции се заплащат допълнително.

Безплатно

9. Lark

Lark e мобилен фитнес инструктор, който работи подобно на Siri – можете да му говорите, а той ще ви съветва за всичко, което можете да се сетите – от най-удобната ви диета, до всичко, което е свързано с тренировки и упражнения.

Безплатно

10. The Everything Machine

Приложението ще помогне на вашите деца да развият мисленето си. Тази апликация позволява виртуално консултиране на всякакви машинки, с крушки, копчета и т.н.

2,99 долара

11. Pacemaker

Въведете Spotify данните си в приложението и мигновено ще можете да покажете DJ уменията си. Апликацията ви позволява да избирате песни, да ги смесвате, да си играете с пулта и още много други. Някои от ефектите се заплащат допълнително.

Безплатно

12. Fit men Cook

Приложението предлага огромна колекция от евтини рецепти, които са лесни и се приготвят в големи количества. То би могло да се превърне в любимо такова на много студенти или хора с ограничени финанси.

Безплатно

13. Wildcar

Ако нямате време да четете цели статии с новините от деня, Wildcard ще ви помогне – апликацията сортира най-важните новини и ви ги показва кратко и ясно с по две-три изречения.

Безплатно

14. Giphy Cam

Апликацията е любимото на много хора приложение, което позволява да заснемете видео с камерата си, след което да приложите филтри и ефекти и да създадете GIF анимация само за секунди.

Безплатно

15. Reuters TV

Запознайте се с актуалните новини във видео формат. Трябва само да въведете с колко време разполагате, след което апликацията ще ви покаже кратки интересни видео репортажи.

Безплатно

Коментари: 0