Най-впечатляващите плажове в Индия

Те предлагат величествени гледки и страхотни места за отдих

Най-впечатляващите плажове в Индия

Плажовете на Индия са обградени от природни декори и са едно наистина красиво място за почивка. Представяме ви най-впечатляващите места, които ще направят екскурзията ви незабравима.

Плаж Бага

Това е идеалният избор на плаж за вас, ако обичате да се забавлявате в легнало положение в хижа или барака. Бага е смятан за един от най-добрите плажове в Гоа, Индия и е изключително популярен сред туристите.

Мандармани

Този плаж все още не е толкова известен, но в последно време набира сериозна популярност. Мандармани е най-дългият плаж в Индия. Тук можете да се насладите на 13-километрова разходка с любимия. На крайбрежието има много спортни съоръжения, които можете да използвате за разнообразие. Популярни сред туристите са и разходките с лодка, джетовете и ветроходството. И също така, на плажа може да се управлява автомобил или велосипед.

Ковалам

Ковалам е сред най-добрите плажове в Керала. Плажът предлага красиви живописни гледки. Туристите, вече посетили бреговете на Ковалам, твърдят, че никога няма да видите по-красиво нещо в живота си от залеза тук. Регионът е известен със своите салони за масаж и красиви търговски комплекси.

Радханагар

Плажът Радханагар е невероятно място, което се намира на остров Андаманско – едно от най-величествените и поетични кътчета на страната. Посещението на този плаж ще ви остави очаровани. Плажът е обграден от зелени гори, а сините му води ще ви хипнотизират. И тук посещението ви ще бъде незабравимо.

Палолем

Този приказен плаж се намира в Южна Гоа и е известен със своите красиви палмови дървета и живописни гори. Той е един от най-спокойните плажове в региона.

Таркарли

Плажът Таркарли е считан за един от най-впечатляващите и великолепни плажове на Махаращра. Залезът тук е толкова красив, че всеки фотограф се влюбва в него веднага. Голяма част от туристите идват в Таркарли, за да се гмуркат и да видят красивите тайни, които се крият под водата.


Коментари: 0