Направиха бар от шоколад в Лондон

Компанията иска да привличе клиентите, до които не достигат ТВ кампаниите на бранда

Направиха бар от шоколад в Лондон

Снимка: Царслберг

376 ~ 1 мин. четене

Датският пивовар Carslberg отново изненада с оригинална идея. Компанията направи бар изработен изцяло от шоколад. Той е широк пет метра и висок два, съставен е от почти половин тон шоколад.

Шоколадовият бар се намира в центъра на Лондон. Бирата ще се сервира в оригинални брандирани чаши от шоколад. Инсталацията е направена за католическия Великден.

„Великден е повод за нашите потребители да изпият една бира и тази година искахме да направим нещо малко по-различно за тях“, заяви Дармеш Рама главен бранд мениджър на компанията. "Знаехме, че британското общество харесва бирата и шоколада, така че сме щастливи да ги съберем на едно място“, добавя той.

"Гордеем се, че успяваме да превърнем обикновеното в необикновено и чрез създаването на първия в света бар от шоколад, смятаме, че сме направили точно това", споделя още мениджърът.

Изненадващата идея е част от кампанията "If Carlsberg Did". Целта й е да достигне до потребителите, до които не достига телевизионната реклама. В допълнение, производителят се фокусира върху младите хора, които могат да оценят оригиналните форми на реклама.

Коментари: 0