„Не се изненадвам от битката между олигархията в БСП“

Бойко Борисов, председател на ГЕРБ

„Не се изненадвам от битката между олигархията в БСП“
„Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен не е изненада битката между червената олигархия с нейния председател“.

Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на инспекция на строителството на зала "Арена Бургас", цитиран oт „Фокус“. Коментарът му е по повод оставката на Георги Гергов като член на Изпълнителното бюро на партията. Мажоритарният собственик на Пловдивския панаир се оказа в центъра на скандала, в който бизнесменът Сашо Дончев обвини главният прокурор Сотир Цацаров в натиск.

 „Огромните пари, които се изсипаха и на двата избора – президентските и парламентарните, включително и в медиите. Знаете ги добре. Така че едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби, сега има между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията“, коментира Борисов.

По думите му е много труден техният баланс. „Ние това, което искаме да направим, остава за хората. Като направим обхода на Бургас, си остава за вас и за туризма и всички българи, които ще дойдат на море“, каза още Бойко Борисов.
Коментари: 0