Ние даваме повече

Единственият път към успеха е да даваш повече на клиентите, като надхвърляш очакванията

Ние даваме повече
5208 ~ 2 мин. четене
Основана през 2002 г. в София с персонал от 5 души, 15 години по-късно “Евро Геймс Технолоджи” вече има репутация на един от най-бързо развиващите се участници в световната игрална индустрия с над 1450 служители и с 20 чуждестранни офиса и дилърства в различни региони по света. Стартирайки с играта Gladiator, компанията бързо навлиза на българския пазар и не след дълго започва производството и на игрални машини, което я извежда на лидерска позиция по продажби в страната.

Вярна на корпоративната си философия, че единственият път към успеха е да даваш повече на клиентите, като надхвърляш очакванията им и създаваш висококонкурентни продукти, днес EGT е с портфолио, което включва богато разнообразие от слот кабинети и игри, джакпот системи, мултиплейърни решения, интерактивни игри за десктоп компютри и мобилни устройства, VLT и казино мениджмънт системи, както и различни аксесоари. Повечето от тях са инсталирани в над 80 страни в Европа, Америка (Южна, Централна и Северна), Африка и Азия, а съответствието им със стандартите и изискванията на множество юрисдикции е гарантирано със сертификати от различни международни регулаторни агенции и тестови лаборатории.

Според независимата група за бизнес информационни и консултантски услуги ICAP, днес “Евро Геймс Технолоджи” е сред водещите производители в българската икономика, класирана в конкурса им “True Leaders” на девето място по EBITDA (печалба преди лихви, данъци, обезценяване и амортизация) за 2016 г. Това е растеж от почти 80% в сравнение с резултатите от предходната 2015 г. EGT е и на челната позиция в своята категория “Производство на електротехническо оборудване и компоненти”, като резултатите й са 3 пъти по-високи от заемащия второто място за отрасъла.


Техническите постижения и продуктовите новости на EGT всяка година се представят на най-престижните местни и международни изложения в игралната индустрия - ICE London, G2E Las Vegas, SAGSE Argentina, Peru Gaming Show, FADJA Colombia, ExpoJoc Valencia, Irish Gaming Show, Indian Gaming Show (САЩ), Entertainment Arena Expo в Румъния, BEGE Expo Sofia и много други.

През последните няколко години производството, развойната, складовата и логистичната дейност чувствително се разраснаха и понастоящем се помещават в 5 сгради в България, разположени на площ от 16 000 кв. м.

EGT е член на някои от най-важните организации в игралния свят - Асоциацията за стандартите в игралната индустрия (GSA), Асоциацията на производителите на игрално оборудване (AGEM) и Българската търговско-промишлена палата (БТПП, или BCCI).
Подкрепи Economic.bg