Нови LG смартфони с четворни камери идват във Vivacom

Моделите имат големи дисплеи, издръжливи батерии и добри камери

Нови LG смартфони с четворни камери идват във Vivacom

Снимка: Vivacom

916 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom
Най-новите предложения в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома са актуалните LG K41S, LG K51S и LG K61. Моделите имат големи дисплеи, издръжливи батерии и добри камери. 

Обширен 6,55-инчов FullVision дисплей с кинематографично съотношение на екрана  за максимално изживяване на картината като на кино предлагат LG K41S и LG K51S, а при LG K61 размерът на дисплея е 6,53 инча, но зрителното изживяване се запазва. 

Смартфоните имат страхотна четворна основна камера с подобрен изкуствен интелект, който извлича най-доброто от всяка сцена и прилага подходящите настройки спрямо разпознатия обект, за получаване на кристално чисти снимки. 

LG K41S предлага гъвкавост в изображенията с 13 МР основен обектив, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР сензор за дълбочина и 2 МР макро обектив. Четворната камера на LG K51S пък включва 32 MP основен обектив, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР макро обектив и 2 МР сензор за дълбочина. 

Камерата на LG K61 поставя фокуса върху важните елементи от изображението и обръща внимание и на малки детайли. Тя включва 48 МР основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР сензор за дълбочина и 2 МР макро обектив. Смартфоните правят и страхотни селфи снимки с помощта на 8 МР предна камера за K41S, 13 МР за К51S и 16 МР за К61.

И трите модела се отличават с мощна литиево-йонна батерия с капацитет 4000 mAh, за продължително използване при работа, забавление или игри. Друго предимство е първокласният  DTS:X 3D съраунд звук, за вълнуващо аудио преживяване. 

Потребителите могат да се сдобият с актуалния LG K41S - на цена от 8.98 лв. на месец с план SMART L+. LG K51S струва 10.98 лв. на месец с план SMART L+, а K61 може да бъде закупен за 18.98 лв. на месец с план SMART L+.

Подкрепи Economic.bg