Нови снимки потвърждават, че iPhone 8 идва в златист нюанс

Потвърждават го снимки на известния блогър Бенджамн Гескин

Нови снимки потвърждават, че iPhone 8 идва в златист нюанс
5064 ~ 1 мин. четене
До дебюта на новия iPhone, известен като iPhone 8, остават броени дни, но с това спекулациите по тема не намаляват. Сега нови изображения навеждат на мисълта, че устройството ще се появи в поне един нов цвят. 

Новите разцветки не са изненада предвид факта, че компанията опитва от известно време да разнообрази гамата на своите устройства. Преди месеци дори пусна лимитирана серия на моделите 7 и 7 Plus в дръзко червено. 

Този път се очаква новия представител на смартфоните на марката да има вариант в тъй нареченото „червено златно“. За това свидетелстват различни източници. Още преди време Economic.bg писа, че новият iPhone ще се появи в три цвята, един от които в златист нюанс. 

Сега в онлайн пространството се появиха нови снимки, този път на легълцето за SIM карта. Миниатюрната част от устройството е заснета в два цвята – сребристо и златисто. Кадрите са публикувани в Twitter профила на известния блогър Бенджамин Гескин, който се слави с това, че често успява да се добере предварителна и то достоверна информация за продуктите на Apple. 


Логиката гласи, че цветът на тези части няма как да е различен от този на самия телефон, пише Independent. 

Подкрепи Economic.bg