20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка

Промоцията е до 31 декември

20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка

До 31 декември 2016 г. всеки клиент, заявил нова кредитна карта MasterCard Standard, МаsterCard World, VISA Classic или VISA Gold от Пощенска банка, получава 20% отстъпка от стойността на всички покупки, направени с нея в първия месец от активирането ѝ. Наградата се превежда по кредитната карта на потребителя в срок до 2 месеца, считано от края на едномесечния период за извършване на трансакции, съгласно условията на промоцията.

Експертите на банката отчитат, че клиентите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат във все по-предпочитан платежен инструмент. Пощенска банка е сред водещите банки в картовия бизнес у нас, дългогодишен партньор на Visa и MasterCard и първата банка с модерна мобилна апликация за своите картодържатели. Банката изследва постоянно променящите се нужди и желания на своите клиенти, за да им предоставя персонални решения за удобна употреба на кредитните им карти. 

„През последните години отчетохме много добра финансова култура сред нашите клиенти и потребителите с кредитна карта. Това може само да ни радва и да ни стимулира да даваме още по-голяма добавена стойност на продуктите и услугите, които им предлагаме. Непрекъснато обогатяваме спектъра от функционалностите, за да могат картодържателите да си позволяват и покупки с по-висока стойност, без да натоварват семейния си бюджет. Те могат да се възползват от предимствата, които им дават нашите карти, като например възможност за разсрочване на трансакции до 12 месечни вноски само с едно обаждане по телефона и дълъг гратисен период“, коментират от Пощенска банка.

Заявленията за нова кредитна карта могат да се подават бързо и лесно онлайн през сайта на банката, като за тяхното разглеждане не се заплаща такса.

Повече информация за предстоящата промоция потребителите могат да научат във всеки клон на Пощенска банка в страната и на www.postbank.bg.

Коментари: 0