Основните валутни двойки за 31 март

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 31 март
3710 ~ 2 мин. четене

Технически анализ на основните валутни двойки за 31 март

EURUSD

Евро/долар продължи възходящия си моментум вчера, като направи връх на 1.1364. Изгледите остават възходящи, особено ако цената успее да направи ясен пробив над 1.1375, за тестването на региона 1.1450 – 1.1500. Непосредствена подкрепа имаме на 1.1280. Ясен пробив под нея може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 1.1200. Основните технически изгледи остават неутрални.

GBPUSD                   

Паунд/долар опита да направи покачване вчера, достигайки връх на 1.4458, но спадна след това и удари 1.4327 по-рано днес. Както може да видите на часовата графика, този факт е възможно да предизвика низходящ сценарий на фалшив пробив (над 1.4400). Търговските сигнали са за надолу в близка перспектива за тестването на 1.4280 – 1.4200. Основните технически изгледи остават неутрални.

USDJPY                       

Долар/йена беше колеблива вчера. Очакванията остават за надолу засега за тестването на 111.50. Първата съпротива е при 112.80, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 113.50, но ключова съпротива си остава около 114.50. Като цяло цената все още е хваната вътре в рейнджа, както се вижда на дневната графика.

USDCHF

Долар/франк също беше нерешителна вчера вчера, сформирайки пин бар на дневната графика. Основно за предпочитане е низходящия сценарий, но виждането на пин бар в близост до ниво на подкрепа би трябвало да е предупредителен сигнал за нас, че натиска надолу може да се изтощи тук, поне засега, и е необходим ясен пробив под 0.9570 за продължението на мечешкия сценарий. Краткосрочните сигнали са възходящи за тестването на 0.9775.

 

 *Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

Източник:  
Адмирал Маркетс    

Коментари: 0