Първото гъвкаво работно пространство отвори врати в Пловдив

Това е първият офис център в града на глобалния доставчик на офис услуги Regus

Първото гъвкаво работно пространство отвори врати в Пловдив
2489 ~ 2 мин. четене

Regus, водещ доставчик на офис услуги и работно пространство, откри вчера своя първи офис център в Пловдив. Модерният Regus Business Center, който включва 28 офиса със 124 напълно оборудвани работни места, отвори врати на официално събитие, на което присъстваха десетки предприемачи, бизнес партньори и дипломати. Специален гост на откриването бе кметът на Пловдив – инж. Иван Тотев.

Разположен на втория етаж на нова модерна сграда на бул. „Васил Априлов“ 124, офис центърът предоставя обширно работно пространство с гъвкава офис атмосфера, която да отговори на всички бизнес нужди. Това е един от най-бързо развиващите се и достъпни райони в Пловдив, в непосредствена близост до центъра на града.

Офис центърът на Regus в Пловдив е идеалната офис локация за всеки тип бизнес – от стартиращи фирми до големи корпорации, от пътуващи предприемачи до бизнес посетители на града. Центърът ще отговори на нарастващото търсене от страна на процъфтяващия местен бизнес на гъвкава работна среда. Според скорошно проучване на Regus, 54% от работещите българи заявяват, че търсенето на гъвкаво работно пространство продължава да се увеличава в резултат на желанието на служителите за по-добро равновесие между професионалния и личния живот.

Вследствие на все по-големия интерес на чуждестранни инвеститори към Пловдив и нарастващите нива на заетостта в района (15% през първото тримесечие), Regus Business Center е перфектното решение както за международни бизнеси, търсещи развитие на българския пазар, без да се ангажират с дългосрочни договори за наем, така и за местни предприемачи, които търсят гъвкаво и удобно работно пространство, оборудвано с  необходимата модерна техника.

Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за Гърция, България и Кипър, коментира: „Убедени сме, че първият ни офис център в Пловдив ще бъде успешно разширение на глобалната ни мрежа от офиси. За нас е удоволствие да бъдем първите, които ще предложат на предприемачите и служителите в града възможността дa се възползват от офиса на бъдещето: гъвкави работни решения за всеки бизнес, осигурени от водеща световна компания.“

Офис центърът на Regus в Пловдив разполага с обширно работно пространство с площ от 1000 кв. м. с 28 модерни офиса, уютно бизнес кафене, креативно дискусионно пространство, кабини за телефонни разговори, както и виртуални услуги. Иновативният интериор и модерното IT и телекомуникационно оборудване целят да отговорят на нуждите както на малкия, така и на големия бизнес.

Гъвкавото офис пространство е първото по рода си в Града на тепетата. То ще предостави уникални офис решения, които могат да бъдат използвани за час, ден, седмица или за по-дълъг период от време в зависимост от нуждите на клиента, тъй като гъвкавостта е в основата на бизнес модела на Regus.

Коментари: 0