Пиарът на БДЖ подаде оставка

Само шест месеца, след като беше назначена от изп. директор на железниците Владимир Владимиров

Пиарът на БДЖ подаде оставка

Снимка: Facebook/Liyana Pandelieva

7630 ~ 1 мин. четене
Автор: Венцислав Генков

Само шест месеца, след като беше назначена за ръководител на „Връзки с обществеността“ на "Холдинг БДЖ" ЕАД Лияна Панделиева подаде оставка, научи Economic.bg. Като опитен журналист, тя беше назначена в българските железници, за да се справи с медийната политика на холдинга, ръководен от Владимир Владимиров.

Панделиева започна работа в БДЖ в началото на годината и през този период възроди идеята за атракционните пътувания с парни локомотиви. По време на едно от пътуванията певицата Хилда Казясан успя да заснеме музикален клип.

В началото на февруари служебният министър Христо Алексиев уволни директора на БДЖ, а след това при вече третия мандат на Бойко Борисов транспортният министър Ивайло Московски отново възстанови на работа Владимиров. През този период Панделиева запази поста си.

Новината беше потвърдена от холдинга и Панделиева. По думите й напускането е по собствено желание и не е следствие на конфликт с ръководството на железниците. „С това ръководство не мога да имам конфликт никога, работихме прекрасно с колегите, просто пред  мен има други проекти“, коментира Панделиева и допълни, че досега не е имала възможност да им отделя достатъчно време. Според нея е видно, че се случват страхотни неща в железниците и тепърва ще се случват още по-добри. 

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg