Побеждаващата комуникация

Вярваме, че успехът е въпрос на екип, който работи заедно с теб, а не за теб

Побеждаващата комуникация
1932 ~ 2 мин. четене

APRA Porter Novelli е комуникационна агенция, основана през 1994 г. След дългогодишна усилена работа за утвърждаването й като надежден бизнес партньор в България, през 2012 г. агенцията разширява дейността си като открива свои офиси в Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора и Сърбия.

С цел засилване на взаимодействието между всички регионални офиси и по-добро партньорство между екипите, през 2015 г. те се обединяват под името APRA Porter Novelli Balkans Communication Group (APNBCG).

Опит и репутация

Агенцията има дългогодишен опит в разработването на комуникационни стратегии и програми за разрешаване на комплексни задачи, с влияние върху аудитории с различен обхват и разнородни интереси. През годините APRA Porter Novelli изгражда репутация на най-високо ниво в сферата на управлението на проекти, доказва ангажимент за дългосрочни взаимоотношения и разбиране на приоритетите, носещи стойност за клиента, както и спазването на високи етични стандарти.

Растеж

Разрастването на агенцията в региона на Балканите дава уникална възможност на мултинационалния й екип да работи по проекти, които обхващат множество пазари във и извън Европейския съюз, отговаряйки на потребностите и очакванията на различни целеви групи. Разнообразието в професионалната подготовка на служители и сътрудници, както и задълбоченото познаване на местните пазари са ключовите фактори за успеха на редица комуникационни кампании за региона, както и за реализацията на глобални идеи и инициативи на местно ниво.

Територия

Корпоративната структура на APNBCG е изключително полезна за мултинационални корпорации като Coca-Cola, Nestle, Microsoft, Telenor, Beiersdorf и Bridgestone, като им предоставя възможности за централизирано, съгласувано управление и контрол върху техните проекти и кампании в региона. През последните години агенцията постепенно разширява своето клиентско портфолио в сферата на институционалния PR като продължава да печели търгове по проекти, финансирани от оперативните програми и структурните фондове на Европейския съюз.

Вярваме, че успехът е въпрос на екип, който работи заедно с теб, а не за теб. Клиентите все по-често ще търсят един екип, който да предлага комплексни решения и да работи в пълна синергия, особено при трансгранични проекти в региона, смята управителят Томислав Цолов

Подкрепи Economic.bg