Представиха газираните вина в кен в България

Friends Fun Wine ще се предлага в няколко разновидности

Представиха газираните вина в кен в България
Американската компания Friends Beverage Group представи в България иновативни вина, които ще се предлагат в кен. Те бяха показани по време на международните изложения Салон на виното, Месомания, Светът на млякото и Интерфуд & Дринк, които се проведоха в Интер Експо Център. 

Бутилирането на вина в кен е новият тренд на световните пазари във винената индустрия. Опаковката е изработена от алуминиев кен или бутилка, която е най-устойчивият контейнер за напитки. 

Friends Fun Wine са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферметационни технологии без добавена захар, глутен или изкуствени добавки. Те са нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина.

Компанията Friends Beverage Group е първата в света, която представи нови начини за пиене на вино. Вината ще се предлагат в седем разновидности - с вкус на кафе, капучино, ягода, праскова, кокос, кола и червена сангрия.

За 18 месеца Fun Wine навлезе в над 30 пазара по света, включително и България. Вината бяха отличени с Диплом  на "Призпак 2017". 
Коментари: 0