Представиха най-тихия седан в света

Mercedes-Maybach S600 е с шестцилиндров турбо двигател с мощност 523 конски сили

Представиха най-тихия седан в света
4112 ~ 1 мин. четене
Германският автомобилен концерн "Даймлер" представи на Международния автосалон в Лос Анджелис ексклузивния седан "Мерседес-Майбах Ес-600" / Mercedes-Maybach S600/.

"Отворихме нова глава в автомобилостроенето, каза представител на производителя. "Новият "Мерседес-Майбах Ес-600" създава нови стандарти в категорията лукс, съобщава агенция ИТАР-ТАСС, цитирана от БГНЕС. Автомобилът е с шестцилиндров турбо двигател с мощност 523 конски сили. Според компанията производител това е най-тихият автомобил на света, включително и заради дизайна на купето. Колата и множество екстри, включително масаж на краката и специални индивидуално подвижни и осветени седалки за пасажери, които, освен че могат да служат като "офис столове", могат и да се разтеглят и позволяват на пътника да спи конфортно на тях.

Поставка за напитки е снабдена с функция подгряване и охлаждане. Салонът, който е изпълнен в кожа и дърво, е оборудван с акустична система "Бурместер" / Burmester/. Бъдещите собственици на този луксозен автомобил ще бъдат поглезени и с подарък - сребърни чаши за шампанско - ръчна изработка. Цената на новия модел не е обявена, но компанията, собственост на марката "Майбах", по данни на експерти, е решила да го направи съществено по-евтин. Предполага се, че стойността му е съпоставима с тези на основните конкуренти в категорията лукс и базисната ще е около 200 000 долара. Продажбите на тези автомобили стартират от април 2015 г.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"
Подкрепи Economic.bg