Радан Кънев: Орхан Исмаилов е човек с изключителна визитка

Ултиматумът на ПФ е притеснителен, обясни още той

Радан Кънев: Орхан Исмаилов е човек с изключителна визитка
388 ~ 1 мин. четене

„Притеснителен е ултиматумът на Патриотичния фронт. Имах разговори с представители на партията и очевидно ще имаме още“. Това заяви Радан Кънев от Реформаторски блок в „Здравей България“ по Нова ТВ.

Припомняме, че Валери Симеонов постави ултиматум на правителството да оттегли зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов иначе оттегля подкрепата си от кабинета.

„Исмаилов е човек с изключителна визитка и е на мястото си. Той е безспорен български гражданин. Единственият му грях е името“, заяви Кънев.

Той подчерта, че Орхан Исмаилов е безпартиен и не е човек на ДПС. По думите му това, че искат да изолират ДПС от властта, не означава, че изолират българските турци.

„Ние искаме те да бъдат част от властта без посредници“, добави Радан Кънев, като не коментира дали ще оттеглят Исмаилов ако съдбата на правителството бъде заложена на карта.

„В момента има наченки на икономически растеж в България. Две години страната ни стои в хаос, а в хаоса никой не инвестира и никой не харчи. И сега ние имаме огромна отговорност“, заяви Радан Кънев.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата" 

Подкрепи Economic.bg