Раздават фалшиви награди \"Кмет на годината\"

С нагла кражба на името на марковия конкурс лъжат градоначалници

Раздават фалшиви награди \
4094 ~ 2 мин. четене

Фалшиви призове за „Кмет на годината“ се раздават из страната, установи проверка на Kmeta.bgВ пълно нарушение на българското и европейското законодателство предаването „Национален календар“а в последствие „Кметовете на България“ на телевизия „Евроком“ от няколко месеца раздава на градоначалници плакати с отличията, придружени от бутилки с вино, предава Kmeta.bg.

Единствените легитимни конкурси за местна власт „Кмет на годината“„Кмет на месеца“ и „Кмет на Европа“ се организират от „Бранд Медия България“ и нейните медии – Порталът на българските общини Kmeta.bg и безплатният вестник „КМЕТА.bg“Името на конкурса и условията за провеждането му са патентовани според всички изисквания на законодателството и използването им представлява нагла кражба, която цели единствено незаконно обогатяване.

В последните три години за Kmeta.bg чест да отличава местната власт за нейните постижения, създавайки здравословна среда за честна и пряма конкуренция.

За нивото на конкурса говорят и мненията на кметовете, които изтъкват ясната и прозрачна организация на надпреварата като едно от главните й предимства.

Радваме се, че конкурсът вече е набрал такава популярност, че се появяват и негови имитатори. Не се страхуваме и от конкуренция.

За да има такава обаче, тя трябва да бъде честна, законна и прозрачна. Когато нарушава българските закони, единствената ни защита може да бъде в българския съд.

Ние ще предприемем нужните действия спрямо тези самодейци.

Апелираме обаче към българските кметове: Не се поддавайте на изнудване и провокации! Вложете усилията си към подобряване на условията в българските градове и участвайте в честна битка, на равна нога, със своите конкуренти!

Обещаваме да оценим вашите усилия както и досега – коректно, точно и прозрачно.

Като истински партньори, каквито винаги сме били.

А към онези, които се опитват да откраднат нашия труд, ще кажем само: Срам ни е, колеги. Срам ни е не от вас, а от занаята, който е стигнал дотам, че да се краде е ценност, а да се лъже вече е навик. Точно затова ще ви осъдим.

За престижа на професията, която според нас е ценност, а не начин на прехрана.

Очакваме ви в съда.

Ако имате очи да се появите. 

Подкрепи Economic.bg