Роналдо става хотелиер

Футболната звезда придоби дял в хотелската верига Пестана

Роналдо става хотелиер

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо става хотелиер. В интервю за Франс прес той обяви, че след края на футболната си кариера ще продължи да се занимава със собствения си бизнес и възнамерява да инвестира близо 40 милиона долара в хотелиерство.

„Много футболисти не знаят с какво ще се занимават, след като приключват с футбола, но при мен това не е така. Ще продължа развитието на моите марки. Вярно е, че в момента моят живот е свързан с футбола, но истината е, че винаги съм искал да притежавам хотел. Вече съм на 30 години и пред мен има доста възможности. Заобиколен съм от хора, които ме подкрепят и съм наистина щастлив. Независимо от това с какво се занимавам, искам името ми винаги да се нарежда сред най-добрите" заяви Роналдо.

Португалецът не се вижда като треньор след като се оттегли от терена и няма подобни амбиции. Все пак Роналдо си оставя вратичка с думите, че "това може да се промени някой ден".

Вчера Ронално подписа споразумение и ще придобие дял в хотелската верига Пестана (Pestana). От четирите хотела с марката CR7 два ще бъдат в Португалия - в родния град на футболиста Фуншал и столицата Лисабон. Другите два ще са в Мадрид и Ню Йорк. Така след като стане акционер в хотелската верига Пестана, Роналдо за първи път ще направи крачка в бизнес извън спорта и модата.

Коментари: 0