Руският трамвай на бъдещето (галерия)

Електрическият One ще се произвежда от тази есен

Руският трамвай на бъдещето (галерия)
Руският One е нов модел трамвай, който изглежда идва от филм в жанра научна фантастика. Футуристичният трамвай е с LED осветление в кабината, филцови седалки, дървени парапети и плъзгащи се стъклени врати, които се управляват с тъчскрийн.

Фотографът Иля Варламов е направил няколко снимки на прототипа, които показа Business Insider.

Дизайнер на футуристичното возило е Алексей Маслов.Интериорът определено е впечатляващ.Кабините са с LED осветление.Всеки детайл допълва уникалната визия на трамвая.Широките седалки предлагат пълно удобство при пътуване.Трамваят е електрически и може да измине 50 мили с едно зареждане.Всеки от детайлите на машината е правен в руския UralVagonZavod.Вероятно на пътниците няма да им се иска да слязат от трамвая.Кабината на ватмана позволява 180-градусова видимост.Шофьорската седалка е тапицирана с изкуствен велур.Вратите се отварят с тъчскрийн механизъм.В първа класа има и индивидуални седалки.Предвижда се производството на трамвая да започне тази есен. 

От местната управата на градовете Екатеринбург, Омск и Москва вече са проявили интерес за закупуване на модерното транспортно средство.


Коментари: 0