Samsung показа набързо сгъваемия си телефон в промо видео

Компанията се очаква да представи на 20 февруари три модела Galaxy S10

Samsung показа набързо сгъваемия си телефон в промо видео

Снимка: БТА

Samsung Vietnam публикува и после премахна видеозапис по повод предстоящото си Unpacked събитие на 20 февруари. В него компанията показва микс от съществуващи и концептуални устройства, едно от които и дългоочаквания огъващ се телефон на марката. Въпросът е дали кадрите са на все още разработващ се прототип или на наистина първия потребителски сгъваем смартфон Samsung, пише The Verge.  

За първи път корейският гранд показа бъдещето си премиум сгъваемо устройство през ноември 2018 г. по време конференцията на разработчиците. Тогава  обаче това се случи завоалирано при затъмнено осветление, така че да не се разбере кой знае какво за телефона. 

Стана известно обаче, че той е със 7.3-инчов основен дисплей с резолюция 1536х2152, съпроводен от по-малък 4.58-инчов с  840x1960 резолюция при затварянето на телефона. По думите на презентиращия вътрешността му то е „зашеметяващо“. 

Шеметна се очаква да е и цената му. Слуховете са, че сгъваемият Samsung ще се продава за около 1 700 долара. 

Иначе на Unpacked събитието този месец Samsung се кани да представи три модела Galaxy S10. Най-добрият и мощен сред тях ще е тъй нареченият „Beyond X“ с 6.7-инчов дисплей, шест камери и поддръжка на 5G. 


Коментари: 0