Списание Икономика представи „Успешните компании“

Събитието се проведе в столичния ресторант Este

Списание Икономика представи „Успешните компании“
3521 ~ 1 мин. четене

Списание Икономика официално представи луксозната книга Успешните компании на специално събитие в изискания столичен ресторант "Este". На чаша хубаво вино гостите успяха да се запознаят със съдържанието на луксозното издание.

Книгата се издава за първи път и в нея участват над 100 от най-големите и успешни компании в България. Освен за резултатите от дейността им, читателите ни могат да прочетат вдъхновяващи истории за пътя, който те са извървели до постигането на успеха.

В книгата могат да бъдат прочетени и интересни секторни анализи, коментари на експерти и любопитни класации, подготвени от екипа на Списание Икономика.

„Благодаря ви за доверието, вярвам, че не сме ви подвели. Това няма да е последното издание. Вече работим по следващата книга и се надявам тя да е също толкова успешна, колкото тази. Ако Ви нямаше Вас, нямаше да го има и това издание“ - с тези думи Боян Томов, изпълнителен директор на Медия Икономика България, издател на книгата "Успешните компании", се обърна към гостите.

Луксозното издание с твърди корици ще се разпространява заедно с месечния брой на списание "Икономика". Може да се намери  и в търговската мрежа. Книгата ще се разпространява и на всички дискусии "Бизнес на светло", както и на церемонията по връчването на годишните награди "Мистър и Мисис Икономика“.

Подкрепи Economic.bg